Palvelut

Remontit

Vanhan rakenteen korjaamisen hoitaa Pontibus aina vankalla ammattitaidolla. Teemme keittiö, huoneisto-, kylpyhuone- ja julkisivusaneeraukset sekä kattotyöt. Rakennamme myös uudet autotallit, piharakennukset ja kaiken muun tarpeellisen aina asiakkaiden toivomuksen mukaan. Teemme isot ja pienet huoneistoremontit tai korjaustyöt kaikille aina ammattitaitoisesti.

Palvelemme asiakkaita monipuolisesti ja joustavasti. Toimimme huolellisesti ja kunnioitamme asiakkaitamme sitouduttuamme tehtyihin sopimuksiin.

Toimimme pääkaupunkiseudun talousalueella. Palvelemme kaikkia asiakkaista yksityisistä – yrityksiin asti.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset ammattilaisen asialle.

Sähkötyöt

Sähköasennustyöt kattavasti kauttamme maakaapeli- ja ilmajohtoverkoissa.

Työhön kuuluu ilmajohtojen rakentamista, muuntamorakentamista, vanhojen rakenteiden päättelyä ja korjauksia sekä erilaisia maakaapelitöitä. Teemme kytkentätyöt jännitetyönä tehokkaasti, ilman sähkönjakelun keskeytystä.

Valaistuksen asennukset, kiinteistöjen sähköasiat ja sähkösuunnitelman tekeminen kannattaa jättää ammattilaisille. Sähköurakkasi on meidän kanssamme vaivatonta ja näin takaat sähköasiasi varmasti kuntoon.

Toteutamme aina paikasta riippumatta sähköasennuksia uudisrakennuksiin, kiinteistöihin kuin saneerauskohteisiinkin. Teemme asennukset, suunnitelmat ja tarjoamme apua, jos sähkölaitteiden kanssa tulee ongelmia.

Kalusteasennus

Kalusteasennukset kaikkiin koteihin ja kodin tiloihin – Pääkaupunkiseudulla.

Keittiösi säilytysratkaisut, kodinhoitohuone tai vaikkapa makuuhuone. Voit virkistää uusilla kalusteilla kodin tilojen ilmettä kanssamme. Hoidamme puolestasi kiinteät kalusteasennukset vaivattomasti.

Remonttipalvelumme on kokonaisvaltainen ja kalusteasennuksiin kuuluvat vanhojen kaapistojen ja tasojen purkutyöt. Saat uudet säilytyskokonaisuudet kauttamme aina vaatekaapeista keittiön kaappeihin asti sekä kodinhoitohuoneiden kalusteisiin. Hoidamme samalla keittiön välitilan laatoitustyöt, maalaukset tai tapetoinnit sekä uuden lattian asennuksen.

Keittiöremontin yhteydessä teemme sähkötyöt toiveidesi mukaisesti ja nykyisiä määräyksiä vastaavaksi. Kiinteistöjen sähköasennukset, suunnittelu ja sähkötyöratkaisut tehdään toimivaksi ja käyttäjäystävälliseksi.

Kanssamme saat aina kestävän ja toimivan kokonaisuuden milloin tahansa.